برگزاری کارگاه های آموزشی

برگزاری کارگاه های آموزشی در راستای اجرای ماموریت آگاهی­ رسانی و با توجه به نیازسنجی صورت گرفته، همچنین در جهت افزایش دانش فنی متخصصین فناوری اطلاعات و علاقه ­مندان به این حوزه، این مرکز مبادرت به تدوین برنامه ­ای جامع جهت برگز اری کارگاه­ های آموزشی در طول سال نموده که براساس این برنامه، شرکت­ کنندگان کارگاه­ های آموزشی در پایان آگاهی و توانایی مقابله با خطرات موجود در فضای سایبری را خواهند داشت.

رئیس مرکز، دکتر جمالی با تاکید بر نیاز به افزایش میزان آگاهی در زمینه امنیت فضای سایبری وجود سلسه کارگاه­های آموزشی که آخرین خطرات و تهدیدات این زمینه را بیان و همچنین راهکارهای مقابله با آن­ها را ارائه نماید، بسیار مهم و کاربردی توصیف نمودند.

دکتر جمالی
علاقه ­مندان جهت شرکت در کارگاه­های مذکور می ­توانند از طریق سامانه ثبت نام در کارگاه ها و دوره ها و دریافت گواهی های ثبت نام (لینک ثبت نام) اقدام به ثبت ­نام نمایند. شایان ذکر است این کارگاه­ ها رایگان بوده و طبق هماهنگی های انجام شده و بر طبق برنامه زمان بندی مدون، اجرا خواهند شد.