بدافزار موبایلی فال تاروت

در بررسی­ های فضای مجازی در زمینه بدافزارهای اندرویدی، نمونه جدیدی از بدافزار اندرویدی در قالب برنامه فال با نام فال تاروت مشاهده می ­گردد که توسط کانال ­های ناشناس و منابع ناامن دانلود نرم­ افزار انتشار می­ گردند. این برنامه که در چندین نسخه ارائه شده­ است قابلیت ارسال پیامک ارزش افزوده و عضویت کاربر در آن سرویس­ ها را دارد. همچنین با ایجاد دسترسی در سیستم امکان ارسال نوتیفیکیشن را دارا می­ باشد. شکل زیر نمونه ­ای از تبلیغ برای دانلود این بدافزار را نشان می ­دهد که در کانال ­های ناشناس توسط افراد سودجو ارائه می ­گردد. مقدار مشاهده شده برای این بدافزار زیاد بوده و می­ تواند تعداد بیشتری از سیستم کاربران را آلوده کند.

دانلود پیوست گزارش