برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تهدیدات سامانه های تحت وب

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تهدیدات سامانه های تحت وب کارگاه آموزشی آشنایی با تهدیدات سامانه های تحت وب و امن سازی وب سرور ویندوز در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر شهرام جمالی در کارگاه آموزشی آشنایی با تهدیدات برنامه های تحت وب تصریح کرد: در حالی تهدیدات فضای مجازی افزایش یافته است که این آسیب ها در مقایسه با آسیب های فضای واقعی کمتر است.
وی با اشاره به اینکه تهدیدات فضای مجازی دارای شرایط پیچیده است، اضافه کرد: بحث امنیت و تهدیدات این فضا جدی است و باید در این مورد چاره اندیشی شود تا دچار مشکل نشد.
دکتر جمالی با اشاره به اینکه امنیت سایبری یک فرآیند است، یادآور شد: باید این فرآیند را گام به گام و به روز جلو برد.
رئیس مرکز آپای دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به اینکه بحث امنیت سایبری بحث سهلی نیست، ادامه داد: همه می توانند در این مرود به صورت عمومی حرف بزنند اما مساله به سادگی حرف زدن نیست بلکه پیچیده است بنابراین باید اظهار نظرها در این مورد تخصصی باشد. وی ادامه داد: فیلدهای تخصصی مختلفی وجود دارد که از جمله آن می توان به امنیت شبکه، امنیت وب، جرم شناسی، امنیت دسکتاپ و غیره اشاره کرد.

دانلود اسلاید کارگاه آشنایی با تهدیدات سامانه های تحت وب

دانلود اسلاید کارگاه امن سازی وب سرور ویندوز

دانلود تصاویر کارگاه آشنایی با تهدیدات سامانه های تحت وب و امن سازی وب سرور ویندوز